Νέα

Μέρες και νύχτες της Δήμητρας Κ.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pepis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

observer(1)

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Μηνύματα
4.288
Κριτικές
18
Like
1.967
Πόντοι
4.375
Oντως _ είχαμε ακούσει οτι το γύριζε από πολυ παλιά , επί χρόνια _ και ειχαν γραφτεί και τότε reports - Oτι η Δ Κ το έχει κάνει μέσα σαν εκκλησία, με ιερό κλπ ..
 
Εγγρ.
14 Σεπ 2023
Μηνύματα
18
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
Η Στεφανή, αν δείτε και προηγούμενες δουλειές της, κάνει ντοκιμαντέρ παρατήρησης. Δεν προσπαθεί να τεκμηριώσει κάτι το οποίο γνωρίζει καλά, έχοντας από πριν ερευνήσει το θέμα της διεξοδικά, ούτε την ενδιαφέρει να το καλύψει "αντικειμενικά"" βάζοντας ειδήμονες του θέματος να μιλήσουν. Αντίθετα, αφήνει την κάμερα να καταγράψει την εξέλιξη,μέσα στο χρόνο, της σχέσης που διαμορφώνεται με τη Δήμητρα. Δεν θέλει δηλαδή να μιλήσει για κάτι που ήδη ξέρει αλλά για κάτι που ανακαλύπτει σιγά σιγά και διαισθητικά, μέσα από τις σχέσεις των ανθρώπων.
 

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Μηνύματα
23
Like
38
Πόντοι
0
Το είχα δει ως work in progress πριν 3 χρόνια στις νύχτες πρεμιέρας και το ξαναείδα τώρα στο ερτφλιξ. Προσωπικά και τότε κ τώρα βρήκα τη Δήμητρα απίστευτη ατακαδορισσα, και υπήρξαν σκηνές που αν και θεωρητικά δραματικές (αναφέρομαι στη σκηνή μετά το θάνατο της μητέρας της) μου προκάλεσαν σχεδόν γέλιο με τις τόσο αυθορμητες κ αυθεντικές ατάκες της που πετάει. Θεαρα
Νομίζω η Δήμητρα δουλεύει (το αναφέρει κ στην ταινία) με prive ραντεβού πια.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom