Νέα

Η A. S. όχι μόνο σαν μουνί αλλά και σαν γυναίκα...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
244
Like
0
Πόντοι
1
Το Φθινόπωρο του 1999 το γήπεδο της Λεωφόρου (ΠΑΟ - Σλάβια Πράγας νομίζω...) δονείται από ένα όχι πολύ ευρηματικό αλλά σίγουρα προερχόμενο από τα βάθη της ψυχής των οπαδών (και των φιλάθλων!...) ΣΥΝΘΗΜΑ: "Αντριάννα - Αντριάννα - είσαι η - καλύτερη - πουτάνα!!!"

Με ευχαρίστηση λοιπόν θα γράψω την γνώμη μου για την Andrianna Sklenarikova και θα ζητήσω τη δική σας.

Για μένα η λεγάμενη είναι -κομμάτι- μαγκίτισσα!!!
Γιατί!;! Διότι και τη δουλίτσα της κάνει με ... όρους εργασίας ... καλύτερους από εκείνους μιας άλλης πωλήτριας και το γκόμενό της κυαλάρισε "στα γεμάτα". Το οποίον: και το πουλί πουλάκι δεν λέει (ίσα-ίσα: τρώει φυστίκι αράπικο) και τον άνθρωπο της έχει που και την γουστάρει και την ποτίζει και την αγαπάει και την νοιάζεται και δεν την βαρέθηκε καθόλου δέκα (και βάλε) χρονάκια τώρα και αυτή τον κάνει κέφι και τον 'φχαριστιέται και τον πάει και τον νοιάζεται και δεν νοιάστηκε ούτε που είναι αράπης ούτε που του ρίχνει ενάμισυ κεφάλι (και βάλε) ούτε που δεν είναι αξιόλογος ρήτορας ή ενδιαφέρων ομιλητής και τους έγραψε όλους -και τους Κήρυκες του Καθωσπρεπισμού και τους Βιομηχάνους και τους Εφοπλιστές και τον κόσμο- στο μουνί της και διάλεξε το δρόμο της και μέχρι στιγμής -υγεία να ΄χει- τον ακολουθεί με επιτυχία!!! Και αποδείχθηκε ότι παίρνει τα ρίσκα της και τις αποφάσεις της και μαντεύει σωστά και έχει τη δύναμη να βοηθήσει τις μαντεψιές της!!! Και πουθενά δεν ακούστηκε ότι ο Κριστιάν ... "τον έβγαλε βόλτα για αλλαγή παραστάσεων" ή ότι αυτή έκανε ψυχικό σε κανένα Κροίσο!

Θα μου πείτε ότι αυτός το φυσάει... Γιατί, αυτή έχει λιγότερα;!; Ότι έτσι κάνει δημόσιες σχέσεις για να ακούγεται το όνομά της... Ναι αλλά κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια!!... Κάνει και μαλακίες όπως τότε που της έκοψε να πάει στη Λεωφόρο για να ... της ψάλλουν τα Κάλαντα και να της κάνουν την καρδιά περιβόλι!... Δεν ήξερε, έμαθε! Ότι ο τύπος δεν ξέρει να μιλήσει και έχει πολύ απλοϊκή σκέψη... Ναι αλλά έχει καλή καρδιά! Ότι είναι υπερβολικά ψηλή και άχαρη... Δεν είναι άχαρη γιατί είναι γλυκιά και ζεστή!

Το μόνο που με χάλασε κάπως (και γελάω) σε αυτή την ιστορία είναι το αμόκ του Κριστιάν όταν του βρίσανε την Ανδριάννα. Αφού -καλώς ή κακώς- αποφάσισε να πλακωθεί με τον Οκκά, δεν έπρεπε να ντραπεί τον κόσμο και την τηλεόραση και το σούσουρο και να πάθει αμόκ[sup].[/sup] έπρεπε να προσπαθήσει να του γαμήσει τη μάνα και τον πατέρα και το μουνί που τον πέταξε... a la Gidane!...
 

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Μηνύματα
2.017
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
2.007
Μενα παντως μου αρεσει περισσοτερο η Αντριαννα του γουρχολ παρα η AS.
 
OP
OP
I

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
244
Like
0
Πόντοι
1
Μενα παντως μου αρεσει περισσοτερο η Αντριαννα του γουρχολ παρα η AS.

Να πούμε δηλαδής Carembeu - Ryu: σημειώσατε Χ;!;

Να μην ασχοληθούμε -λέω τώρα- με την άλλη σύγκριση γιατί αν υπάρχει Θεός (τίποτα δεν αποκλείεται) θα μας αποϊδεί... Για τα καλά...
 

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα
693
Like
460
Πόντοι
26
...Θα μου ήταν αδιάφορο...σιγά μην κάτσω να πλακωθώ (σαν ποδοσφαιριστής) επειδή μου έβρησαν τη γυναίκα.τόσα ακούνε...Το χρήμα να είναι καλά που παίρνει,και οτι κάθε βράδυ την έχει στο κρεβάτι του !!!!!  ..περι ορέξεως βέβαια.
 

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Μηνύματα
1.777
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
:idiot:
 

Συνημμένα

  • 007.jpg
    007.jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 46
  • 010.jpg
    010.jpg
    139,8 KB · Εμφανίσεις: 71
  • 022.jpg
    022.jpg
    9,9 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 032.jpg
    032.jpg
    16,1 KB · Εμφανίσεις: 45
  • 047.jpg
    047.jpg
    10,9 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 050.jpg
    050.jpg
    29,5 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 020.jpg
    020.jpg
    137,8 KB · Εμφανίσεις: 111

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Μηνύματα
900
Like
2
Πόντοι
6
Φυσικά υπάρχει και ο κορυφαίος αστικός μύθος.

Τούμπα, παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού. Το παιχνίδι πηγαίνει προς το τέλος του, ο γαύρος προηγείται και κερδίζει άουτ. Ο Καρεμπέ βγαίνει εκτός γηπέδου να το εκτελέσει. Στην μεριά αυτή του γηπέδου μαζεύονται διάφορα μπαόκια για να τον στολίσουν. "Μαύρε", "σκυλάραπα" κτλ κτλ. Όπου ξαφνικά, από το πάνω μέρος έρχεται τρεχάτο άλλο μπαόκι για να εκστομίσει την κορυφαία ατάκα:

"ʼντε χάσου από εδώ, σαβουρογάμη"!
 

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Μηνύματα
155
Κριτικές
8
Like
157
Πόντοι
1
η αντριανα μου ειναι καλυτερη!!!!!!

Νοιζω ομως φιλε war οτι η Αντριανα σου τεινει να γινει η Αντριανα μας...ολων των συναγωνιστων πανελλαδικα!!!Αρκει να συνεχισει την περιοδεια της!! :grin: :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom