Νέα

Έλενα Κρεμλίδου Mariposa

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Backpacker

Μέγας
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Μηνύματα
688
Κριτικές
15
Like
2.607
Πόντοι
4.115
Φλομώσαμε στο εκατομμύριο με το ίνστα και το you tube. Έλα τώρα, αυτά είναι για ανθρώπους που υπολείπονται σε νοημοσύνη. Όσο για τα ρούχα, οι περισσότερες από αυτές πουλάνε ρούχα, ειδικά αυτές που μπλέκουν με την τηλεόραση. Οι βίζιτες έχουν το χρήμα. Δυστυχώς η ζωή είναι σκληρή, άσχημη και πολύ βρώμικη, όλα τα άλλα είναι παραμύθια για αφελείς.

Τύπε ξερεις τι ταριφα εχει η Τουνη για να προωθησει ενα προιον ή ένα μαγαζι. Ξέρεις τι ειναι 1.2 μύρια ακόλουθοι με άκρως στοχευμένο κοινό για συγκεκριμένες πωλήσεις και προωθήσεις? Άστο.
Αν σε κανει να κοιμασαι ήσυχος τα βράδια οτι δεν βγαζει τρελά λεφτά η Τούνη και οτι κανει βιζιτες τότε κάντο.
Για αυτά τα επταψηφια φορολογείται???? Αποδίδει ΦΠΑ , πληρώνει εισφορές , τέλος επιτηδεύματος ???....δεν ειρωνευομαι αληθεια αναρωτιέμαι ...

Φίλε ποιος ελεύθερος επαγγελματίας κοβει αποδείξεις σε αυτη την χώρα? Σιγουρα θα αποδιδει ΦΠΑ και εισφορες και τέτοια...ειδικά για καποιες μεγαλες πολυεθνικες καλλυντικών που προωθει θα κοβει γιατι αυτοι τα κανουν ολα νόμιμα αλλα για πιο μικρα μαγαζια και υπηρεσιες σιγουρα θα παιζουν μαύρα.
 

unknowndark

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Μηνύματα
1.425
Like
4.870
Πόντοι
456
Η Αλβανίδα η Τούνη δούλευε και στο Dubai για χοντρά λεφτά. Το μάζεψε φαίνεται το μετρητό και τώρα απολαμβάνει.

Μην γράφεις παπαριες οταν δεν εχεις ιδεα, στην Ελλαδα έβγαλε τα χοντρά λεφτα!

Στο ντουμπαι εχει απίστευτο ανταγωνισμό απο Ρωσιδες θεομουνα, απατο θα πήγαινε.
 

riding

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Μηνύματα
1.916
Κριτικές
1
Like
4.437
Πόντοι
456
Το να λεμε πως η Τουνη εκανε λεφτα,προσωπικα στ αρχιδια μ αν εκανε στ αρχιδια μ και αν δεν εκανε,απ το νετ επειδη αγορασε σπιτι,ε καπου ωπα.

Δλδ πρωτη γκομενα ειναι π το κανει αυτο;
 

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Μηνύματα
1.713
Like
6.603
Πόντοι
1.056
ολοι την κραζουμε αλλα ειναι μια χαρα μουναρα
βρε μια χαρα για γαμησια ειναι. αυτο που μας τη σπαει, εξου και ο λογος που τη κραζουμε, ειναι το υφακι της, και οτι θελει να δειχνει κατι που δεν ειναι. τι ησουν κυρα ελενα? μια γλαστρα που το σημα κατατεθεν σου ειναι ο κωλος σου. μεχρι εκει ομως. μη μας το παιζεις ιστορια, life coach με συμβουλες για γυναικες κτλ...
 

captain 69

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Μηνύματα
3.180
Like
10.511
Πόντοι
2.256
μη μας το παιζεις ιστορια, life coach με συμβουλες για γυναικες κτλ...
Δεν στο παίζει ιστορία, ο επαγγελματικός της ρόλος είναι και εκ του αποτελέσματος, κάτι κάνει καλά.

Τωρα αν εμάς στ' αρχίδια μας (και καλά κάνουμε), δεν βλέπω να την επηρεάζει σε κάτι.
 

leader96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2023
Μηνύματα
2.676
Like
2.717
Πόντοι
456
Η Αλβανίδα η Τούνη δούλευε και στο Dubai για χοντρά λεφτά. Το μάζεψε φαίνεται το μετρητό και τώρα απολαμβάνει.
ειναι ωραιες γυναικες οι αλβανιδες και εχουν κορμαρες πως να το κανουμε..ενω οι ελλεινιδες..ουτε μια ινσταγκραμμερ δεν ειναι ικανες να βγαλουνε,,ακομα και η κρεμλιδου..δεν ειναι οριτζιναλ ελλεινιδα..αλλα ρωσοποντια απο γεωργια
 

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.122
Κριτικές
81
Like
7.131
Πόντοι
6.265
Κατά τα δικά σου τα μυαλά την κράζουμε όλοι γιατί είμαστε κακοί και αυτή είναι μια χαρά γκόμενα. Τα προβλήματα της δεν τα βλέπεις που αφού πήγε με μαύρους δεν την θέλει κανένας και έχει βαρέσει το νευρικό της σύστημα μπιέλα... Άντε να την πλησιάσει κανένας άχρηστος τεμπέλης που θα σηκώσει στο τέλος και χέρι για να την κακοποιήσει. Για μέχρι εκεί είναι. Και το γεγονός ότι δεν γουστάρει δουλειά και ασχολείται συνέχεια με βιντεάκια, γυμναστήριο και εκδηλώσεις; Να μην βλέπεις μόνο την επιφάνεια αλλά και τα βαθύτερα προβλήματα των ανθρώπων που τους βαραίνουν στίγματα κοινωνικά και ζουν ζωές ανώριμες.
Γενικά, όχι μονο για την τύπισσα, όποια πάει και πηδιέται πέρα δώθε με αράπηδες γίνεται μετά persona non grata. Ακόμα και στην δήθεν προοδευτική Αμερική (δεν είναι όπως τα παρουσιάζει το Hollywood), το να πας με αραπάδες είναι πρόβλημα, γιατί μετά δεν σε κοιτάει εύκολα κάποιος που να έχει σημασία ή να ειναι νορμάλ. Δεν λέω ότι δεν πηδιουνται, αλλά ότι δεν το διαφημίζουν. Αυτή αν ήταν λίγο πιο έξυπνη, όταν είχε πάρει φόρα με τις εκπομπούλες κτλ που την έβγαζαν, θα είχε βρεί κάποιον με χρήματα και θα έκανε την μπάζα της. Δεν το έκανε. Αντί αυτου έκανε βίζιτες στην αρχή για να πάρει κανένα χορτάρι, μετα άρχισε να μπλέκει με όλους τους μαύρους της βαζέλας και τώρα έχει βαρέσει μπιέλα που δεν της χώνεται κανένας νορμάλ λεφτάς μπούλης, αλλά τίποτε ρεμάλια. Η Τούνη απο την άλλη είχε το μυαλό να κάνει επιχειρήσεις, καλές γνωριμίες και να έχει λεφτά, όσο και να κράζουμε εμείς. Σκουπίδια και οι 2, αλλά η μια απλά παρέμεινε στα σκουπίδια και η άλλη με το μουνί της έκανε επιχειρήσεις και έβγαλε λεφτά. Σε μερικά χρόνια απο τώρα δεν θα θυμάται κανείς το παρελθόν της, αλλά και να το θυμουνται, κλάιν μάιν όν δε λαιν.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom