Νέα

Άρθρο Femdom : Οι Ελληνίδες Στην Γερμανία Των Δεκαετιών 80 – 90

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Άρθρο Femdom : Οι Ελληνίδες Στην Γερμανία Των Δεκαετιών 80 – 90
2014/12/femdom-80-90.html



Για το άρθρο που θα σας παρουσιασω , προβληματίστηκα πολύ για το αν έπρεπε ή όχι να το δημοσιεύσω μιας και αγγίζει αρκετές ευαίσθητες πτυχές στη κοινωνία και τη ζωή της Ελλάδας και σίγουρα καταρίπτει ότι θεωρούσαμε ώς σταθερές στο τρόπο σκέψης μας ειδικά στον vanilla κόσμο,

Αποφάσισα όμως να το ανεβάσω ώς τελευταίο άρθρο μου για το 2014 που τελειώνει σε λίγες ημέρες και θα επιχειρήσω να δώσω μια νέα οπτική στο γνωστό πρόβλημα σχέσεων που ανέκυψε τις δεκαετίες του 1990 και 2000 ανάμεσα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες με αποτέλεσμα να αναδυθούν τα κάθε λογής θέματα σε φόρα με κεντρικό θέμα τις «Ελλ(ε)ηνίδες» και την «κρύα» προσέγγισή τους στο σέξ .

Ανάλογα προβλήματα υπάρχουν και στο δικό μας Fetish κόσμο όπου οι Ελληνίδες θεωρούνται οπισθοδρομικές με έλλειψη διάθεσης και φαντασίας . Είναι όμως πραγματικά έτσι ; Μήπως υπάρχει κάτι που αγνοούμε ; .

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν απο αρκετό καιρό δημοσίευσα μια συνέντευξη της Mistress Elise Sutton ( άρθρο εδώ) . Αυτό που δεν γνωρίζουν οι φίλοι αναγνώστες που δεν ασχολούνται με το Φετιχισμό είναι ότι η Mistress Elise Sutton δεν είναι μια απλή τυχαία Αφέντρα . Είναι διάσημη συγγραφέας , καθοδηγεί πολλά συμβουλευτικά γκρούπ και αποτελεί ζωντανή παρακαταθήκη για το κόσμο της Γυναικείας Κυριαρχίας όπως ο Μάρξ για το κομμουνισμό , ο Ζαμιάτιν για την αναρχία , ο Άνταμς για το κεφάλαιο κλπ .

Η Mistress Elise Sutton δεν δίνει γενικά συνεντεύξεις και όταν αποδέχτηκε την πρόσκλησή μου , πραγματικά μου έκανε μεγάλη τιμή . Ανέβασα λοιπόν και μια εκδοχή της συνέντευξής της στα Αγγλικά .

Λίγες ημέρες μετά , επικοινώνησε μαζί μου ένας Γερμανός, ας τον ονομάσουμε «Κούρτ» , ρωτώντας με αν η συνέντευξη ειναι αληθινή και απορούσε πως η Mistress Elise Sutton έδωσε συνέντευξη σε ένα τόσο μικρό και ερασιτεχνικό Ελληνική ιστολόγιο .

Όπως καταλαβαίνετε , η πρώτη μου σκέψη ήταν να τον διαολοστείλω , ειδικά έτσι όπως είμαι φορτισμένος με την Γερμανία και τα μνημόνια ... Όμως , για κάποιο λόγο δεν το έκανα και του απάντησα ότι η Mistress Elise Sutton επέλεξε να στηρίξει μια «νεογέννητη» Φετιχιστική κοινότητα που βρισκεται στα σπάργανα αφιερώνοντας λίγο απο το χρόνο της .





Ήμουν αποφασισμένος το δεύτερο e-mail του αν μου έλεγε καμία μαλακία να τον βρίσω κανονικότατα αλλά η απάντησή του με εξέπληξε και με έριξε απο τα σύννεφα .

«Μα εσείς οι Έλληνες , έχετε πολύ ανεπτυγμένη φετιχιστική κοινότητα εδώ και δεκαετίες, ειδικά στη Γερμανία» .

Αυτό ήταν και η αρχή πολλών συνομιλιών μας που κατέληξε στο άρθρο που βλέπετε και που το επαλήθευσα με δύο ακόμα διαφορετικές πηγές , όχι όμως απο Ελλάδα.

Ο Kurt, ήταν ένας 60+ άντρας , αρκετά καλής οικονομικής κατάστασης που ζεί στο Μόναχο και την δεκαετία του 80 ήταν ένας 30άρης, παντρεμένος φετιχιστής έτοιμος για περιπέτειες όπως μου είχε πει χαρακτηριστικά .

Έχοντας πετύχει επαγγελματικά εκείνη την εποχή και έχοντας «ανέβει» οικονομική και κοινωνική τάξη , αποφάσισε με την γυναίκα του , να κάνει ότι κάνει κάθε πλούσιος αστός ! Να αναζητήσουν σεξουαλικές περιπέτειες .

Η Ελλάδα, ήταν γνώριμος προορισμός διακοπών όπου η σύζυγος είχε δοκιμάσει ούκ ολίγες φορές το γνωστο «Ελληνα – καμάκι» όπως άλλωστε έκαναν και σε άλλες χώρες του νότου όπως η Ισπανία και η Ιταλία.

Μέχρι εδώ , δεν μου είχε πει κάτι καινούριο ! Εϊναι γνωστό απο τις ταινίες του Ψάλτη κιόλας ότι κάθε λογής Γερμανίδες , φοιτήτριες , teens ακόμα και παντρεμένες είχαν δοκιμάσει Έλληνες άντρες στα νησια και μάλιστα τους είχαν μείνει αξέχαστες .

Εκείνο όμως που απόρησα ήταν όταν μου ανέφερε ότι και οι Ελληνίδες ήταν πραγματική φωτιά στο κρεβάτι και μαλιστα εκπληκτικές και διεστραμμένες Αφέντρες .

Οι περιπέτειες του Kurt δεν ήταν στην Ελλάδα αλλά σε ένα κλάμπ στο Μόναχο  με την ονομασία Rose στο οποίο δεν μπορούσε να συμμετάσχει ο καθένας ! Ήταν πολύ κλειστό , με αυστηρά κριτήρια που περιελάμβαναν ακόμα και ιατρικές εξετάσεις για ΣΜΝ και AIDS που σημειωτέον εκείνη την εποχή ακόμα δεν είχαν διερευνηθεί όλες οι πτυχές της ασθένειας και τα τέστ ήταν πανάκριβα .

Οκ ! Μου φάνηκε λογικό ! Πλούσιοι Γερμανοί , ακριβά ιατρικά τέστ , κλειστό κλάμπ , εγγυημένη απόλαυση ! Οι Ελληνίδες όμως ;

Εδώ πρέπει να υπενθυμίσω ότι η σεξουαλική ζωή της Ελλάδας την δεκαετία του 80 ήταν ακόμα στο Μεσαίωνα . Οι ιερόδουλες στην Φυλής έναντι 3.000 δρχ παρείχαν άθλιες υπηρεσίες (οι παλαιότεροι θυμούνται) ενώ το μόνο που άκουγε κανείς ήταν ιστορίες στα όρια του φανταστικού με ζωντοχήρες , Πατρινιές , γυναίκες ναυτικών που φυσικά ούτε αριθμητικά , ούτε ποιοτικά είχαν σχέση με την συχνότητα που περιγράφονταν και τα όσα ακούγονταν. Άρα λοιπόν απο πού προέρχονταν οι Ελληνίδες που μίλαγε ο Γερμανός ;

Μα φυσικά απο την Ελληνική κοινότητα μεταναστών και τις Ελληνίδες που βρίσκονταν εκεί ευκαιριακά για να εργαστούν και να επιστρέψουν πίσω στις πατρίδες τους μερικά χρόνια μετά ( πχ δασκάλες , καθηγήτριες , συγγενείς μεταναστών κλπ)

Η παρουσία ξαφνικά σε ένα πιο φιλελεύθερο περιβάλλον , η δυνατότητα για ανώνυμο και έκφυλο σέξ , οι κινκυ επιλογές των Γερμανών , ήταν στοιχεία που προσέλκυσαν πολλές Ελληνίδες και μπήκαν σε διάφορα κλάμπ fetish , swingers κλπ και ειδικά στο Rose  που αποτελούσε την κορωνίδα και που οι πιο όμορφες και καλίγραμμες Ελληνίδες έμπαιναν ακόμα και με την συγκατάθεση των συζύγων τους για να κάνουν άφθονο σέξ , να ζήσουν όργια και κινκυ στιγμές και να βγάλουν χρήματα .

Και πάλι όμως αναδύθηκαν ερωτηματικά στο μυαλό μου ! Εντάξει , οι Ελληνίδες και ο λεγόμενος «Μεσογειακός Τύπος» μπορεί να άρεσε στους Γερμανούς και τις Γερμανίδες που είχαν συνηθίσει το δίμετρο ξανθό στύλ με τα πράσινα ή γαλανά μάτια και ήθελαν κάτι διαφορετικό . Στη θεματολογία όμως της Γυναικείας Κυριαρχίας , του Φετιχισμού , του  BDSM έπρεπε να μια Γυναίκα να έχει γνώσεις , τόλμη , αυταρχικό ταπεραμέντο που δεν μπορούσα να τα δώ με τίποτε σε μια Γυναίκα Ελληνίδα της δεκαετίας του 80 .

Και όμως . Ήταν οι πιο ικανές Αφέντρες, άριστες στο μαστίγιο και τους δονητές , άριστες στον εξευτελισμό και ικανές για τα πιο ακραία φετίχ όπως ουρολαγνεία και κοπρολαγνεία που γνώριζαν ιδιαίτερη άνθηση στην Γερμανία του 80 .

Όσο αφορά τις ανταλλαγές συντρόφων και το vanilla sex οι περιγραφές ήταν ίδιες . Καυτές στο κρεβάτι , γαμήσια σε ακραίες στάσεις , βρώμικό στομα , πρωκτικό σέξ χωρίς αναστολές και γενικά αξέχαστες στιγμές .

Ο Κούρτ ειδικά θυμόταν μια Γυμνάστρια που έμεινε 3 χρόνια στη Γερμανία και δίδασκε σε Ελληνικό σχολείο όπου ήταν εκπληκτική Αφέντρα και παράλληλα γούσταρε να πηδιέται με 3 και 4 άτομα που τους ξεζούμιζε σε μια ώρα με ταλέντο πορνοστάρ .

Είστε πολύ τυχεροί που έχετε τέτοιες Γυναίκες έλεγε κάθε τόσο ο Κούρτ στο τέλος κάθε κουβέντας μας .

Το  Rose μετασχηματίστηκε αρκετά χρόνια μετά όταν έπεσε ο κομμουνισμός και Ανατολικο – Ευρωπαίες γέμισαν τα μπουρδέλα και τα κλάμπ τέτοιου είδους και στα μέσα του 90 το κλάμπ επεβίωνε μόνο ώς ημι-ερασιτεχνικό κλάμπ γνωριμιών όπου τα παλαιά μέλη θυμούνταν τα γαμήσια και τα όργιά τους , ειδικά οι Ελληνίδες που είχαν μπει στα 40 + τους και επισκέπτονταν συγγενείς τους στο Μόναχο ενώ δεν παρέλειπαν να ζούν και καυτές βραδιές με σέξ αγνώστων !

Στις αρχές του 2000 το διαδίκτυο μετασχημάτισε τελείως το χαρακτήρα των κλάμπ αυτών και το παλιό  «κλειστό κλάμπ» πέρασε στην ιστορία .

O αριθμός των Ελληνίδων που τις δεκαετίες του 80 και 90 βρέθηκαν στην Γερμανία και πέρασαν τις πόρτες του Rose είναι απροσδιόριστος αλλά πραγματικά μεγάλος και το σίγουρο είναι ότι στατιστικά, μπορεί και ο καθένας απο εμάς να γνωρίζει έστω μια Κυρία που ξάπλωσε στα κρεβάτια του Rose σαν Αφέντρα ή σαν Swinger .





Τα λεφτα ήταν πολλά και έγιναν μεζονέτες , προίκες σε θυγατέρες , ακριβά αυτοκίνητα μα πάνω απο όλα οι εμπειρίες απο τα σεξουαλικά όργια χαράχτηκαν στο μυαλό και έμειναν ανεξίτηλα διαμορφώνοντας την ψυχοσύνθεση της κάθε Γυναίκας ή κερατωμένου συζύγου με τρόπους άγνωστους και μυστηριώδεις .

Στην Ελλάδα , έπρεπε όλα να συγκαληφθούν κάτω απο ένα πέπλο ψευδο συντηρητισμού ! Αν θέλετε να δείτε την αναλογία , δείτε τις Αλβανίδες !  Κάνουν σέξ με την ψυχή τους με Έλληνες , διαπρέπουν ώς επαγγελματίες ιερόδουλες αλλά πίσω στα χωριά τους δεν ξέρει κανείς τίποτε και είναι δυο φορές πιο συντηρητικές .

Έτσι λοιπόν , η Ελληνίδα που γεννήθηκε απο τα μέσα του 70 έως τα τέλη του 90 και μαθηματικά η μητέρα της μπορεί να βρέθηκε στα σεντόνια του Rose με 4 και 5 εραστές ταυτόχρονα , βρεθηκε να βιώνει μια αντίφαση !

Απο την μια η μητέρα με το έντονο σεξουαλικό παρελθόν να το καταπιέζει και να το κρύβει , απο την άλλη όμως να έχει το πρώτο χέρι στο γάμο της έναντι του κερατωμένου συζύγου και στην ανατροφή της θυγατέρας !

Η Ελληνίδα διαπαιδαγωγήθηκε να το δίνει δύσκολα και «συντηρητικά» σε έναν νέο της τάξης της για να μην την κακοχαρακτηρίσει αλλά να το δίνει ασύστολα και πολύ βρώμικα σε όποιον εκείνη γουστάρει , ειδικά αν έχει οικονομικό ή άλλο όφελος .

Οι άνθρωποι που δυσανασχετούν με τις Ελληνίδες και τον συντηρητισμός που που απο μακρυά κάνει μπάμ ότι είναι ψεύτικος , είναι συνήθως άνθρωποι μικρομεσαιοι , με μέτριες κακοπληρωμένες δουλειές που βρίσκονται στο χαμηλό πεδίο των προσδοκιών τους .

Να είστε σίγουροι ότι λόγω των μητέρων τους , είναι έτοιμες να μετατραπούν σε πολύ βρώμικες στο σέξ όταν βρούν τον «κατάλληλο» κατά το δικό τους κριτήριο .

Φυσικά δεν ισχυρίζομαι ότι όλες οι Ελληνίδες κατάγονται απο μητέρες με προϋπηρεσία στο Rose . Θεωρώ όμως ότι ένα αντίστοιχο φαινόμενο συντελέστηκε σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία .

Οι πλούσιοι αστοί δεν είχαν ποτέ πρόβλημα να βρούν «έκφυλες» , «βρώμικες» ερωμένες που εμείς οι περισσότεροι φανταζόμαστε όσο αναζητούμε «καλά κορίτσια» για σχέση – γάμο – σπίτι και μέχρι πρότινως συμβιβαζόμασταν με μέτριας ποιότητας ιερόδουλες .

Ευτυχώς η έλευση των ανατολικοευρωπαίων καλλονών και στη χώρα μας  έκλεισε αυτό το κενό αλλά τα σημάδια του έμειναν ανεξίτηλα επηρεάζοντας την σεξουαλική συμπεριφορά των Ελληνίδων την δεκαετία του 90 και μετά.

Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε για την αγαπημένη σας Ελληνίδα , ρίξτε μια ματιά στην μητέρα της . Προσπαθήστε να την φανταστείτε ώς Γυναίκα . Αν είχε κάνει κανένα πέρασμα απο Γερμανία  , ποτέ δεν ξέρει κανείς αν είχε περάσει και απο το Rose . Ακόμα όμως και να μην είχε περάσει , αναζητήστε τα σημάδια μια σεξουαλικής έντονης επανάστασης και ζωής τη δεκαετία του 80 και 90 . Θα το καταλάβετε και αν το αναγνωρίσετε, να είστε σίγουροι ότι η όσμωση έχει επηρεάσει και την δική σας σύντροφο !

Το παρελθόν κάθε ανθρώπου είναι βαθιά θαμμένο στην ψυχή του και κλειδωμένο ερμητικά αλλά κανείς μπορεί να εντοπίσει τα «σημάδια» . Αρκεί να ξέρει τι ζητάει

Photographs : Tumblr

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα
Femdom Subspace ! Τα Σκοτεινά Μονοπάτια Της Υποταγής
2012/10/femdom-subspace.html

Fetish Cuckolding – Orgasm Control – Slut Training Το Τρίπτυχο Της Ηδονής
2014/06/fetish-cuckolding-orgasm-control-slut.html

Η Πλούσια Ερωτική Ζωή Μιας Γυναίκας Και η Πλευρά Της Ως Αφέντρα
2014/05/bdsm.html

Η Εξέλιξη Των Αυταρχικών Προγραμμάτων Εως Και Σήμερα

Femdom Marriage – Απλό Παιχνίδι ή Δομική Αλλαγή
2013/07/bdsm-femdom-kinky.html

Παιχνίδια SΜ  Και Ψυχολογία
2013/06/bdsm.html

Femdom World – Γυναικοκρατούμενη Κοινωνία
2013/01/bdsm-female-world-domination.html

Προκλητικό Ντύσιμο & Femdom
2013/01/bdsm.html

Fetish Cuckolding Στην Πράξη
2012/11/bdsm-fetish-cuckolding.html



 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
495
Πόντοι
4.906
Καριολες ελλεηνιδες μονο στον γερμανό τα κάνατε όλα.....μετα εδώ κυριες
 

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.933
Κριτικές
26
Like
2.326
Πόντοι
6.955
Τι άρθρο έιναι αυτό ΓΙΑΤΡΕ!!!!! Πόσο αποκαλυπτικο!!

Αυτό που βιώνουμε εμείς οι μισθωτοί, ο λαουτζίκος, είναι πως ποτέ δεν γαμήσαμε ελληνίδα της προκοπής λόγω της χαμηλής κοινωνικής μας τάξης.
 
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Αυτό ή από  το "Κοσμοπολιταν" είναι ή τογραψε κανας "μεγαλος λογοτέχνης" τυπου Τσατσόπουλου ...
 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
16
Πόντοι
5.775
Ωραιο αρθρο ρε φιλε. Πολυ δυνατο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom