Πολυ ωραια ιδεα φιλε βυζολαγνε, ειμαι και γω ενας τ ρ ε λ α μ ε ν ο ς με το αυτοκινητο, οχι ιδιαιτερα βεβαια με τα 2τροχα και ειναι ενα ωραιο θεμα να συζηταμε για την καβλα μας!!!
Ο Ayrton ηταν κορυφαιος, η συμπαθεια μου ο Michael συνεχισε επαξια το "εργο" του, αλλα δυστυχως μετα την αποχωρηση του, νομιζω οτι χαθηκε πολυ απο το θεαμα που παρακολουθουσαμε, ελπιζω να ξεπεταχτουν νεοι "ηρωες"!! Ξερει κανεις αν εχει βγει το 2ο βιβλιο-αφιερωμα στον μεγαλο Ayrton??? Εχω το 1ο το "Adeus" και περιμενω την συνεχεια....
Φίλε σ'ευχαριστώ και χαίρομαι που ανοίγεις το κεφάλαιο "Schumacher".
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω στο ότι συνέχισε και μάλιστα επάξια το έργο του Ayrton.
Τυπικά ναι το συνέχισε γιατί εξελίχθηκε στον επόμενο superstar της F1 αλλά ουσιαστικά κατ'εμέ όχι.
Ο Senna έγινε σύμβολο για το σπορ γιατί οδηγούσε με την καρδιά. Απ'την άλλη ο Schumi οδηγούσε με το μυαλό.
Το ότι έσπασε όλα τα ρεκόρ οφείλεται στο ότι οδήγησε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του ανταγωνιστικά ή μονοθέσια που απλά "σκότωναν" τον ανταγωνισμό (θυμάσαι χρονιές παντοδυναμίας Ferrari).
O Senna οδήγησε πολύ λιγότερα χρόνια κορυφαία μονοθέσια και παρόλα αυτά εκεί που φαίνεται η απόλυτη (ωμή) ταχύτητα, δηλαδή στα δοκιμαστικά, έκανε ένα ρεκόρ που ο Schumi το έσπασε με το ζόρι.
Γιατί; Γιατί απλά δεν ήταν "καμικάζι" σαν τον Ayrton.
Άσε που ήταν και αντιαθλητικός. Τι να θυμηθώ; Τον "εμβολισμό" του Villeneuve στη Jerez το '97;
Τα καραγκιοζιλίκια του '06 στο Monaco στα δοκιμαστικά που "πάρκαρε" στη Rascasse; Έχει και συνέχεια...
Αυτό που παραδέχομαι στον Schumacher είναι η σταθερότητα και η στρατηγική του (με ιθύνων νου τον Ross Brawn φυσικά).
Σε απόλυτη ταχύτητα θεωρώ ανώτερους και τον Hakkinen, και τον Villeneuve (στα ντουζένια του), και τον Montoya (ομοίως) και τον Alonso.
Eπίσης μετά την αποχώρησή του ξεπετάχτηκε νέος "ήρωας". Και το όνομα αυτού; Lewis Hamilton.
Yπάρχουν επίσης κι οι παλιοί πρωτοκλασάτοι Alonso και Raikkonen οπότε καλά βαδίζει το σπορ...
Όσον αφορά το "Adeus" δεν ξέρω αν έχει βγει ο 2ος τόμος. Ακόμα να πάρω τον 1ο ο λακαμάς...