pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Κάνω έρευνα για τις φετινές μου διακοπές..πέρυσι πήγα Ρόδο.φέτος δε ξέρω...σκέφτομαι για Σκιάθο.Έχει κανείς εμπειρίες απ το νησί? Μουνάκια έχει? Ξένα,ντόπια κ.λ.π.? 

Κάνω έρευνα για τις φετινές μου διακοπές..πέρυσι πήγα Ρόδο.φέτος δε ξέρω...σκέφτομαι για Σκιάθο.Έχει κανείς εμπειρίες απ το νησί? Μουνάκια έχει? Ξένα,ντόπια κ.λ.π.?![]()
Σκιαθο εχει ΠΟΛΥΥΥΥ μουνι..... ;)
Ολο γυναικοπαρεες...
Περυσι ειχα στειλει εναν φιλο... κ ξετρελαθικε...
Μου ελεγε μετα 1000 ευχαριστω...!!!![]()
Σκιάθος δεν προτείνεται πλεόν.. χαρη στο Star έχει γίνει πολύ κοσμοπολίτικο, μέχρι και στριπτιζαδικο έχει... Εγω θέλω κάτι πιο ησυχο για χαλάρωση, αν θες φασαρια εχουμε Αθηνα - Θεσσαλονικη Πάτρα κλπ
Σιφνος είναι ωραίο νησί. Να πάτε να σας φιλοξενήσει ο Παπακωνσταντίνου του ΠΑΣΟΚ στο σπίτι του.
ΖΑΚΥΝΘΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
ΛΑΓΑΝΑ ( ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ)
Αγγλιδες, μπαζολες μεν αλλα ψαχνονται![]()
να πάς Σαμοθράκη... όμορφη, πράσινη, καλύτερες τιμές και πολύς νεαρόκοσμος .. αρκετά χύμα φάσεις με κάμπινγκ, παρές που οργανώνονται από το πουθενά..
Κάνω έρευνα για τις φετινές μου διακοπές..πέρυσι πήγα Ρόδο.φέτος δε ξέρω...σκέφτομαι για Σκιάθο.Έχει κανείς εμπειρίες απ το νησί? Μουνάκια έχει? Ξένα,ντόπια κ.λ.π.?![]()
Εννοείς το μύλο που αλέθουν;ΕτσιΑπο τα καλυτερα μερη που εχω επισκευτει μαζι με τη [size=10pt]Μυλο[/size]. Και η Κρητη γιατι εκει, περα απο τα μερη, συναντησα και τους πιο ξηγημενους τυπους. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχει και μαλακες.
Σιφνος είναι ωραίο νησί. Να πάτε να σας φιλοξενήσει ο Παπακωνσταντίνου του ΠΑΣΟΚ στο σπίτι του.
6.250 τυπε7500€ το βδομάδα ...
E μα ησουν εσυ για γαμους τωρα,κοτζαμ γαμιας.πως την πατησες ετσι.Για να γαμήσει όποιος είναι ελεύθερος
το καλύτερο μέρος νομίζω θα είναι φέτος η πόλη που μενει!!!!
Να μη φύγει δηλαδή.
θα έχουν μείνει όλες οι πικραμένες
και θα τις ξεσκίζεις εύκολα.
Αντίθετα οι καβατζωμένες με σπόνσορες φεύγουν.
Αν δεν ήμουν παντρεμένος
θα έμενα αθήνα.
Οτι πιο σωστο εχω ακουσει αυτες τις μερες!Για να γαμήσει όποιος είναι ελεύθερος
το καλύτερο μέρος νομίζω θα είναι φέτος η πόλη που μενει!!!!
Να μη φύγει δηλαδή.
θα έχουν μείνει όλες οι πικραμένες
και θα τις ξεσκίζεις εύκολα.
Αντίθετα οι καβατζωμένες με σπόνσορες φεύγουν.
Αν δεν ήμουν παντρεμένος
θα έμενα αθήνα.